5 Voordelen van de Nato Strap

Bij BongoWatchBands zijn we fan van de Nato Strap. Maar voor sommige mensen zijn de horlogebanden nog redelijk onbekend. Hierom 5 redenen die duidelijk maken waarom wij enthousiast worden van Nato Straps:

De vijf voordelen op een rijtje:
Nato Straps hebben een mooie geschiedenis
De Geschiedenis van de Nato Strap gaat terug tot halverwege de vorige eeuw. Ze zijn ontworpen voor het leger, worden gedragen in oude en nieuwe Bond-films en ze komen veelvuldig voor in de fashion-wereld.
Nato Strap Goldfinger

Nato Straps zien er goed uit
Dit is voor ons niet meer dan logisch: Nato Straps zien er goed uit. Waar de Nato Strap vroeger door het leger werd gedragen vanwege zijn pragmatische eigenschappen, zijn ze nu vooral populair vanwege hun uiterlijk. Ze zijn er inmiddels dan ook in allerlei kleuren en patronen.

Blue-Grey Nato Strap

Gemakkelijk te verwisselen per gelegenheid
Het verwisselen van een regulier horlogebandje doe je niet dagelijks. Met een Nato Strap is dat anders: iedereen kan een Nato Strap binnen 10 seconden verwisselen zonder speciale tools. Hierdoor kan je gemakkelijk meerdere Nato Straps voor één horloge hebben en draag je bij iedere gelegenheid de perfecte horlogeband. James Bond Nato Strap

Nato Straps nemen geen vocht op
Nato Straps worden veel gebruikt door duikers en zijn oorspronkelijk ontworpen door het leger, daarom zie je ze ook vaak in de kleur Army Green. Ze werden populair in het leger door de pragmatische kwaliteiten die de horlogebandjes hebben. Een van de problemen waar de militairen tegen aan liepen met leren horlogebandjes was dat als ze nat werden van water of zweet dan ging het horlogebandje irriteren. Met een Nato Strap is dit niet het geval, wel prettig als je een militaire operatie uitvoert! 

Waterproof Watch Straps

 

Nato Straps houden je horloge veiliger
Nato Straps houden je horloge veiliger dan conventionele horlogebanden. De zwakste schakels van een horlogeband zijn de bandpennen. Een conventioneel bandje zit vast met één bandpen aan iedere kant van het bandje. Een Nato zit daarentegen vast aan beiden bandpennen. Dit zorgt er voor dat je horloge niet valt als een van de bandpennen breekt. Erg prettig in extreme omstandigheden (bijvoorbeeld bij duiken), maar ook praktisch in het dagelijks leven.
Nato Strap VS Horlogebandje

    Kortom genoeg reden om van Nato Straps te houden. Om onze liefde voor Nato Straps te delen hebben wij met zorg onze collecties samengesteld.

     Bekijk ook:

     

    Laat een reactie achter

    Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd