Special Editions met Nato Straps

De meeste mensen kopen een horloge op een leren of stalen band en zetten er later een Nato Strap op. Sommige horlogemerken zijn echter ook fan van de nylon horlogebanden en brengen een "Special Edition" uit waar de Nato direct al op zit.

Onze favoriete Special Edition horloges met Nato:
No Time to Die Omega Seamaster
James Bond en Nato Straps gaan hand in hand sinds Sean Connery een Nato droeg in de film Goldfinger in 1964. In Oktober komt de nieuwe James Bond film "No Time to Die" uit met Daniel Craig in de hoofdrol. De acteur is persoonlijk betrokken geweest bij het ontwerp van het horloge en de zwart-grijs-beige Nato Strap.

James Bond No Time to Die Nato Strap

James Bond SPECTRE Omega Seamaster
In de film SPECTRE droeg Daniel Craig een Nato Strap die direct verwees naar de eerste Nato Strap die Sean Connery in 1964 droeg op zijn Rolex Submariner. Er werd namelijk jaren gedacht dat hij een zwart met grijze horlogeband droeg in plaats van de zwart, rood, groene band die Sean Connery werkelijk droeg. Doordat Daniel Craig in Spectre een zwart met grijze Nato droeg op zijn Omega Seamaster is het alsnog een officiële James Bond Nato geworden.


Tag Heuer F1
Het Merk Tag Heuer is niet alleen groot fan van Formule 1, maar ook van Nato Straps voor hun limited editions. Ze hebben een goed gevoel voor kleurstellingen, waardoor deze limited edition Tag Heuer F1 met bijpassende Nato Strap er top uit ziet!

    Tag Heuer Formula 1 Nato Strap

    Tag Heuers Carrera "Blue Dreamer
    In samenwerking met het populaire Amerikaanse blogs "Revolution" en "The Rake" heeft Tag Heuer deze special edition van zijn Carrera model uitgebracht. Het klassieke ontwerp past goed bij de blauw-witte Nato Strap.
    Tag Heuer Carrera Nato Strap

    Brian May "Red Special"
    Voor Queen fans heeft Seiko een Special Edition met Nato Strap uitgebracht. Waarom? Omdat de legendarische gitarist, Brian May al meer dan 40 jaar een Seiko duikhorloge draagt op een zwarte Nato. Hij kocht het horloge toen hij voor het eerst op tournee was in Japan. Het nog altijd populaire ontwerp in combinatie met zijn favoriete rode guitar vormt de inspiratie voor deze special edition genaamd "Red Special".

      Brian May Nato Strap

      Laco 95's jaarlijkse Special Edition
      Laco viert in 2025 zijn 100 jaren bestaan en viert dan groot feest. Om naar dit 100 jarig bestaan toe te leven brengen ze vanaf hun 95ste levensjaar ieder jaar een limited edition met Nato Strap uit. Afgelopen jaar hebben ze 95 stuks van de Laco 95 op een Blauw met Grijze Nato Strap uitgebracht. De Laco 96 komt eind dit jaar uit.

        Check ook:

         

        Laat een reactie achter

        Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd