5 favoriete Nato Straps in films

Nato Straps werden bekend bij het grote publiek in de film Goldfinger in 1964. Sindsdien zijn er vele films geweest waarin de de horlogebanden te zien zijn. Wij hebben onze 5 favoriete horloges met Nato Straps op het witte doek verzameld voor je.

  1. James Bond: Goldfinger
    We kunnen niemand anders op nummer een plaatsen dan James-Bond-held Sean Connery. In 1964 droeg hij een Nato Strap aan zijn Rolex Submariner in de film Godfinger. Hij is de eerste persoon die een Nato strap droeg in een film en introduceerde de Nato daarmee aan het grote publiek.
    Sean Connery Nato Strap

  2. James Bond:SPECTRE
    Daniel Craig droeg een zwart-grijze Nato Strap in de Bond film SPECTRE in combinatie met zijn Omega Seamaster. Hij verwees hiermee op een speelse manier naar de Nato Strap die Sean Connery droeg in 1964.
    SPECTRE Nato Strap

  3. All is lost
    Tijdens een zeiltocht komt Robert Redford's karakter in aanvaring met een zeecontainer. Dit is geen goed nieuws wanneer je midden op de oceaan vaart. Een ding wat Robert Redford wel goed voor elkaar heeft is het duikhorloge om zijn pols. Zijn Seiko SKX009 in combinatie met een Navy Blue Nato Strap vergezeld hem tijdens de barre tocht.
    All is Lost Seiko SKX

  4. The art of Racing in the Rain
    Er is geen sterkere band dan de band tussen mens en hond. Milo Ventimiglia laat dit zien in de film "The Art of Racing in the Rain". Hierin speelt Milo de racecoureur Denny Swift. Denny leert wijze levenslessen van het opvoeden van zijn golden retriever en ze worden onafscheidelijk. In de film draagt Denny zijn Omega Speedmaster in combinatie met een Nato Strap in dezelfde kleuren als die van Sean Connery.
    The Art of Racing in the Rain Watch

  5. Eddie The Eagle
    Niemand gelooft in Eddie als hij met zijn slechte gezondheid zegt dat hij Olympisch kampioen skispringen wil worden. Dat wil zeggen, niemand behalve Bronson Peary, de ex-skispringer en coach van Eddie the Eagle. Huge Jackman speelt de net iets te botte coach in de gelijknamige film uit 2016. Daarin draagt hij gedurende de gehele film een Victorinox Swiss Army Original in combinatie met een Army Green Nato Strap.


    Naast bovenstaande voorbeelden komen Nato Straps natuurlijk veel vaker voor in films. Wat is jouw favoriete horlogeband op het witte doek?-Laat het weten in de comments!

 Bekijk ook:

1 reactie

  • Ik vind die groene van Hugh Jackman wel echt vet!

    Mark

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd