5 Horloges die perfect zijn voor Nato Straps

Er zijn zoveel leuke horloges dat het erg lastig is om te kiezen. Toch is het ons gelukt om onze favoriete horloges op een rijtje te zetten. Hierbij onze top 5 van favoriete horloges met Nato Strap:

Check ook onze 5 favoriete luxe horloges op Nato Straps!

 

 


Seiko
De meningen over Seiko zijn verdeeld in horlogeland. Wellicht heeft dit er mee te maken dat je in ieder segment wel een Seiko vindt. Het gaat van een Seiko 5 van 100 euro tot een Grand Seiko van 70,000 euro. Omdat dit merk veel duikhorloges maakt zien wij veel Seiko's op Nato Straps. De koning onder de betaalbare duikhorloges is wel echt de SKX. Waar je een SKX ziet volgt al snel een Nato. Robert Redford droeg bijvoorbeeld een Seiko SKX op een Navy blue Nato strap in de film "All is lost".

Seiko SKX Army Green Nato

Junghans Max Bill

Het zal voor veel mensen een verassing zijn dat Junghans op deze lijst staat, omdat het merk vooral dress watches maakt. Echter heeft ook Junghans de Nato Strap ondekt. Zo kan je de populaire Max Bill inmiddels ook nieuw op een Nato Strap kopen.
Junghans Max Bill on Nato

Tissot Sea Star

Tissot maakt al horloges sinds 1853 en was ooit de grootste zakhorloge-fabrikant ter wereld. Inmiddels hebben ze een minder groot aandeel van de horlogemarkt in handen, maar ze hebben nog altijd prachtige modellen. Een van de horloges met een lange geschiedenis, de Tissot Sea Star past perfect op een Nato Strap.

Tissot Seastar Navy Blue Nato

Citizen NY0040

Citizen is na Seiko het tweede grootste horlogemerk van horlogeland Japan en een van de grootste horlogemerken ter wereld. Het merk maakt prachtige duikhorloges. Bijvoorbeeld deze Citizen NY0040 op een Navy Blue Nato Strap.

Citizen NY0040 Nato Strap


Daniel Wellington

 

Veel Daniel Wellington horloges worden inclusief Nato horlogebandje verkocht door de juwelier. De Nato strap is dan ook de perfecte horlogeband voor Daniel Wellington. Door het rustige uiterlijk zijn ze uitermate geschikt om te combineren met een horlogebandje met wat meer karakter, zoals een Nato Strap.
Daniel Wellington Horlogeband


Bonus

Oke we konden het niet laten om nog een horloge voor de bonus toe te voegen. De Seiko 5 is een leuk horloge voor de beginnende horlogeliefhebber, maar ook veel ervaren verzamelaars hebben er een in hun collectie. Deze ziet er prachtig uit op een Leren Nato Strap:
Seiko 5 Leather Nato

Jouw horloge in dit rijtje? Stuur een foto van je horloge op onze Nato's naar: info@bongowatchbands.com en ontvang een kortingscode voor 10% korting. Iedere maand kiezen we de mooiste foto uit om online te zetten.

    Bekijk ook:

     

    1 reactie

    • Het mooie aan de skx vind ik dat ik er elk bandje op kan zetten. Echt (bijna) alles staat goed!

      Mrten

    Laat een reactie achter

    Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd