5 luxe-horloges die er geweldig uitzien op een Nato Strap

De Nato Strap is een van de meest veelzijdige horlogebandjes. Ondanks dat het een horlogebandje van een relatief goedkoop materiaal is, wordt de Nato Stap altijd all bij luxe horloges gedragen. Sean Connery was een van de eerste die een Nato Strap droeg in 1964. Hij droeg hem bij een Rolex Submariner (Nr. 1 op de lijst).

  1. Rolex Submariner
    De Rolex Submariner werd geintroduceerd in 1954 en sindsdien door verschillende beroemdheden gedragen zoals David Beckham, Mark Wahlberg en Brad Pitt. Sean Connery droeg hem op een Nato Strap met de kleuren groen, zwart en rood.
    Rolex Submariner Nato Strap
  2. Tudor Heritage Black Bay
    De Tudor Heritage Black Bay is voor het eerst geïntroduceerd in 2012. Het is de nieuwste versie in een lijn die teruggaat tot 1954. Toen introduceerde Tudor de 7922 Submariner als hommage aan de Rolex Submariner.
    Tudor Navy Blue Nato Strap
  3. Omega Seamaster
    De Omega Seamaster wordt sinds 1995 in iedere bond film gedragen. Het duikhorloge werd in 1948 geïntroduceerd door Omega en is daarmee het horloge dat het langst continue is verkocht door Omega. Misschien wel de mooiste Nato voor de Omega Seamaster, is de zwart grijze Nato Strap. Deze droeg Daniel Craig met zijn Seamaster in de film SPECTRE.
    James Bond Nato Strap
  4. IWC Mark Series
    IWC bracht het eerste horloge binnen de Mark reeks uit als instrument voor piloten in 1936 onder de naam "Spezialuhr für flieger". Dat veranderde toen het Britse Ministerie van Defensie een oproep deed in de jaren 40 om pilotenhorloges met codenaam "Mark X" te maken. IWC gaf gehoor aan de oproep en nam de naam over. Zowel de Nato Strap als de IWC Mark lijn heeft dus een geschiedenis met het Britse leger. Je kan dit mooi accentueren door je IWC Mark horloge te dragen op een Army Green Nato Strap.
    IWC Nato Strap
  5. Tag Heuer Carrera
    Een sport horloge dat ontworpen is voor professionele auto-coureurs en sport-enthousiasten. Het is een prachtig horloge om te combineren met een sportieve Nato Strap. Zie bijvoorbeeld onderstaande Special Edition "Blue Dreamer" gecombineerd met een blauw-witte Nato strap.

    Tag Heuer Nato Strap

Naast bovenstaande horloges zijn er natuurlijk nog veel meer horloges die er goed uit zien op een Nato Strap. Check ook onze post 5 Horloges die perfect zijn voor Nato Straps.

Bekijk ook:

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd